Fysioterapia
Petri Korhonen

Tietoa minusta

Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen sekä leikkauksen jälkeiseen kuntouttamiseen

Olen Petri Korhonen fysioterapeutti. Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2004. Työkokemusta on kertynyt sekä julkiselta sektorilta, että yksityiseltä puolelta. Viimeiset kymmenen vuotta olen toiminut ammatinharjoittajana. Täydennyskoulutukseni ovat keskittyneet vahvasti tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon ja kuntoutukseen. Käytän työssäni sekä manuaalista terapiaa, että aktiivista fysioterapiaa. Ammatillisen mielenkiinnon kohteena on manuaalisen terapian, aktiivisen harjoittelun sekä muiden erilaisten fysioterapiassa käytettävien hoitomenetelmien vaikutukset erilaisten kiputilojen ja toimintahäiriöiden hoidossa.
Asiakkaani saapuvat fysioterapiaan usein leikkauksen tai vamman jälkeen, mutta myös erilaisten kiputilojen vuoksi. Kaikenikäiset ja kuntoiset asiakkaat ovat tervetulleita vastaanotolleni.

Oikein kohdennettu aktiivinen kuntoutus edistää toipumista ja toimintakyvyn palautumista

Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa monipuolisesti. Oma kiinnostukseni sekä voima, että kestävyysharjoittelusta on auttanut ymmärtämään harjoittelun merkityksen kuntoutuksessa. Suunniteltu ja säännöllinen fysiikkaharjoittelu on myös nykyaikaisen fysioterapian työkalu jota ei voida sivuuttaa. Työni ja harrastukseni kulkevat siis sujuvasti käsi kädessä ja uskon kiinnostukseni välittyvän myös asiakkailleni parempana toimintakykykynä